PREVIOUS FREE PAGES BLOG

PREVIOUS FREE PAGES BLOG
DIPLOMATIC FREE PAGES - click image

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democráta

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


MANLIO DINUCCI -- NO WAR NO NATO

Tuesday, September 27, 2016

ROMÎNA -- Thierry Meyssan -- De ce a esuat încetarea focului în Siria

de Thierry Meyssan

Publicul occidental sa entuziasmat cu încetarea focului ruso-statele unite în Siria, si a crezut ca el putea readuce pacea. Acest lucru înseamna, a nu-si aminti în nici o privinta de începutul razboiului, si de asemenea de a nu întelege nimic despre provocarile pe care le urmareste. Explicatii …

RETEAUA VOLTAIRE  -  DAMASC (SIRIA)  -  26 SEPTEMBRIE
2016

JPEG - 48.7 kb 

Donbass-Levant : doua razboaie cu acelasi scop. Responsabil de taierea «noului drum al matasii» care trebuie sa treaca prin Siberia, si sa ajunga în Uniunea Europeana prin Ucraina ; Presedintele Petro Porosenko a venit, pe data de 21 Septembrie, sa repete în Consiliul de Siguranta, propaganda anglo-saxonica, referitoare la razboiul împotriva Siriei si Irak-ului, vizînd sa taie traseul « Drumul Matasii» istorice.


Încetarea focului în Siria a durat numai saptamîna lui Aïd. Era a nu stiu cîta oara de la semnarea pacii între Statele Unite si Rusia. Acesta nu a durat mai mult decît acea pace, si decît anterioarele.

Sa ne amintim faptele : la data de  Decembrie 2003, Presedintele George W. Bush, semna o declaratie de razboi împotriva Siriei, acel Syrian Accountability Act. Dupa o serie de tentative pentru a initia ostilitatile (Summit-ul Ligii Arabe din 2004, asasinatul lui Rafic Hariri în 2005, razboiul împotriva Liban-ului în 2006, crearea Frontului de Salvare în 2007, etc.), Fortele Speciale ale SUA, au trecut la ofensiva, la începutul lui 2011, dedicîndu-se sa monteze o înscenare vizînd sa faca sa se creada într-o «revolutie» interna. Dupa doua veto-uri în Consiliul de Siguranta din  parte a Rusiei si din partea Chinei, Statele Unite, au acceptat o negociere de pace în Geneva, pe care au semnat-o în lipsa partilor siriene, pe 30 Iunie 2012.

Prima nota :
Cei care pretind ca actualul conflict nu este rezultatul unei agresiuni externe, dar mai degraba un «razboi civil», nu reusesc sa explice consecintele declaratiei de razboi împotriva Siriei, de catre presedintele Bush în 2003, nici de ce pacea din 2012 a fost semnata de către marile puteri în absența oricărui Sirian.

De la semnatura de pace, de acum patru ani, razboiul a început, în ciuda multiplelor tentative de pacificare negociate, fata în fata, de catre Secretarul de Stat John Kerry, si de catre omologul sau rus, Sergei Lavrov.

De -a lungul acestor patru ani, eu am detaliat, pas cu pas, conflictele în sînul Statelor din SUA (machinatiile lui Jeffrey Feltman, si a generalilor David Petraeus si John Allen, împotriva Presedintelui Obama, asa precum si problemele în interiorul lui CentCom). În ziua de azi, potrivit presei americane, oamenii din CIA și ai Pentagon-ului, duc o luptă aprigă în Siria; în timp ce Secretarul Apărării, Ashton Carter, a declarat public că nu credea că oamenii săi aplicau acordul semnat de colegul său, John Kerry; care sa declarat sceptic cu privire asupra propriei sale capacitati de a pune semnătura sa, în numele țării sale.

A doua notă:
Nu numai ca Presedintele Barak Obama, nu sta la înaltimea de a impune vointa sa diferitelor ramuri ale administratiei sale, precum si nici macar nu mai reuseste sa arbitreze între ele. Fiecare sector îsi urmeaza propria sa politica, în acelasi timp împotriva altor sectoare, si împotriva inamicilor externi.

Statele Unite, si-au schimbat de diferite ori obiectivele lor de razboi, ceea ce face ca politica lor sa fie de abea vizibila.

> În 2001, Washington cauta sa controleze toate resursele de petrol si gaze naturale disponibile în lume, convins fiind ca noi ne îndreptam catre o perioada de penurie.  A fost pe aceasta baza ca si-a adunat aliati împotriva Siriei. Cu toste acestea, la sfîsitul anilor 2010, el abandoneaza teoria «vîrfului petrolier»., si invers, înainteaza catre independenta energetica.

> În 2011, Washington, a organizat dezordinele din Deraa, crezînd ca cu asta, provoaca o revolta populara, si astfel, schimba guvernul laic secular sirian, pe Fratii Musulmani. Era modelul asa zisei «Primaveri Arabe». Atunci, în 2003, dupa rasturnarea lui Mohamed Morsi în Egipt, trage concluzii din eșecul acestei experiențe și abandonează ideea de a încredința puterea țărilor arabe apartinînd acestei Frății Islamiste.

> În 2014, deoarece razboiul continua, Washington, decide sa îl foloseasca pentru a taia proiectul Presedintelui Xi Jinping, de a restaura «Drumul Matasii»,  ceea ce îl obliga sa transforme «Emiratul Islamic din Irak », în Daesh.

> În 2015, dupa interventia militara rusa, fara sa abandoneze scopul anti-chinez pe care si-l fixase, Washington, îi adauga un al doilea : sa împiedice Moscova sa-i contesteze hegemonia, si mentinerea unipolara a Relatiilor Internationale.

A treia notă:
Schimbarile de obiectiv au fost refuzate în mod fortat de puterile care au suferit pierderile : Qatar-ul, în ceea ce priveste chestiunile energetice ; si Fratii Musulmani, în ceea ce se refera la rasturnarea regimului. Deci, acesti actori sunt sustinuti de lobby-urile puternice din SUA: -a Exxon-Mobil - cea mai importantă multinaționala mondiala - și familia Rockefeller pentru Qatar, CIA și Pentagon-ul pentru Frații Musulmani.

Pe cîmpul de lupta, mijloacele utilizate de Rusia demonstreaza, fara îndoiala, superioritatea noilor sale arme, fata de cele ale OTAN-ului.

A patra notă:
Pentru sefii Statului-Major si comandantii inter-arme ale armatei SUA (CentCom, EuCom, PaCom, etc.), sfîrsitul stapînirii lor, în materie conventionala, nu trebuie sa permita contestarea statutului lor de primã putere militara din lume. Ceea ce îi duce sa se  desolidarizeze de CIA referitor la folosirea Fratilor Musulmani, continuînd sa fie aliatii lor în ceea ce priveste preventiunea implantarii chineze, si deci, în favoarea lui Daesh (E.I.)

Acordul ruso-american, de la începutul lui Septembrie, prevedea clar separarea a cîteva grupuri – ai caror conducatori fusesera considerati ''frecventabili'' de catre cele doua parti – de alti jihadisti [1]. Dupa ce a stabilit o coordenare militara pentru a zdrobi jihadistii. Si, în sfîrsit : de a forma un guvern de unitate nationala, incluind sefii grupurilor care se îndepartasera ; în cadrul modelului guvernelor locale impuse de imperiile europene, în secolul XIX, Imperiului Otoman.

Pentagon-ul a acceptat acest acord sub doua conditii : prima, sa taie Drumul Matasii. Ceea ce adus la bombardamentul Armatei Arabe Siriene în Deir ez-Zor, pentru a împiedica ca sa se poata, la timp, înconjura o Daesh (E.I.) prin valea Rîului Eufrat. Dupa aceea, de a lucra cu rusii, dar nu pe picior de egalitate.

Prima conditie constituie un act de razboi împotriva Siriei, în plina încetare a focului, care atinge set-ul comunitatii internationale. A doua, este în mod evident, inacceptabila pentru Rusia.

Pentru a maslui crima comisa de Pentagon si de Regatul Unit în Deir ez-Zor, MI6 Britanic a organizat spectacolul «bombardamentului» unui convoi umanitar.


În realitate, acest convoi, fusese controlat de Armata Araba Siriana. El nu continea arme (sau mai multe arme), si fusese autorizat sa treaca dupa încetarea focului. Fusese fretat de Semiluna Rosie siriana, a ONG legata de guvernul din Damasc, si era destinat populatiilor siriene din zonele ocupate de jihadisti. Contrar declaratiilor occidentale, el nu a fost nicidata bombardat, asa cum arata imaginile difuzate de MI6, sub eticheta «Castilor Albe». În nici o parte se vede vre-o cratera, sau perforatii ale structurilor. Convoiul a fost atacat pe pamînt si a fost ars. Imaginile unui dron al Armatei ruse, arata prezenta jihadistilor în momentul atacului, atunci cînd sa presupus ca zona este demilitarizata.


Prea putin intereseaza faptele, Statele Unite, au acuzat Rusia ca a violat încetarea focului, ceea ce ea nu a facut, si asta cînd ei proprii terminasera sa o violeze, bombardînd Armata Araba Siriana în Deir ez-Zor. Propaganda anglo-saxonica sa repetat, pe 21 Septembrie, cu nerusinare, de catre ministrii si presedintii cîmpului Occidental, John Kerry (EUA), Petro Porosenko (Ucraina), Jean-Marc Ayrault (Franta), si Boris Johnson (Regatul Unit).

Ultima notă:
Negocierile între John Kerry si Sergei Lavrov, au fost reluate. Ele nu au ca obiectiv sa re-escrie din nou un acord de pace despre care a fost spus totul. Însa, da, sa ajute Departamentul de Stat sa învinga rezistentele pe care el le înfrunta, în propria sa tara.Translator din limba franceza : Light  Journalist

No comments:

Post a Comment

putin

Açores


Subtitled in EN/PT

Click upon the small wheel at the right side of the video and choose your language.


URGENT IMPORTANT -- FINANCIAL ASSISTANCE NEEDED FOR A YOUNG BOY 14 Y OLD WITH BRAIN CANCER

Dear Friends,

I have never asked any money/donations for myself in my blogs (400) but this is an exceptional emergency. Please help the best you can to assist Isabelle, our French Coordinator, to alleviate as much as possible her step son's health condition.You can donate through Kees De Graaff

Type your recurring amount here:


PayPal


The email address connected with Kees Paypal account is keesdegraaff@gmail.com

Many thanks from the heart to all of you.Manlio Dinucci


SUBTITLES -- EN, FR, IT, PT, TR

SI VOUS VOULEZ TRADUIRE LES RAPPORTS DE MANLIO DINUCCI D'ANGLAIS, FRANÇAIS OU ITALIEN DANS VOTRE LANGUE MATERNELLE, SVP VEUILLEZ DEMANDER À

IF YOU WANT TO TRANSLATE MANLIO DINUCCI'S REPORTS FROM ENGLISH, FRENCH OR ITALIAN,INTO YOUR NATIVE LANGUAGE KINDLY CONTACT

luisavasconcellos2012@gmail.com

PUTIN FRENCH2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.

BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROMANIAN, PORTUGUESE

PRESIDENT

Labels

21st Century Wire A Arte da Guerra A BRAMERTON A GUERRA NUCLEAR A. Orlov Abayomi Azikiwe ABIZAID ABOGADOS ABOGADOS PROGRESISTAS DE ESPAÑA Acción secreta activism Adam GArrie Africa Ajamu Baraka AL-ASSAD AL-HUSAINI Aleksandar PAVIC Alemanha alex gorka Alex Lantier Alexander Azadgan ALEXANDER COCKBURN ALEXANDER DUGIN ALEXANDER KUZNETSOV Alexandra Bruce Alexandre Artamonov Alexandre Cazes ALEXIS Alfred McCoy Ambrose Evans-Pritchard an Greenhalgh Ana de Sousa Dias ANA SOUSA DIAS ANASTASOV Anatol Lieven Andre Vltchek ANDREI AKULOV Andrew Griffin Andrew Korybko Andrew P. Napolitano Andrey Afanasyev animals Ann Diener Ann Wright Anna Hunt ANNA KURBATOVA Anna Von Reitz Anne Speckhard Ph. D. Anne Speckhard PH. D ANONYMOUS PATRIOTS Anti-Media News Desk Antony C. Black ap APEC aRABIC ARAM MIRZAEI Argentina Ariel Noyola Rodríguez ARJUN WALIA Asaf Durakovic Asma Assad ASMOLOV ASSANGE AUTOPSY Avelino Rodrigues AVNERY BAKER balfour bankers BAOFU barcelona Barrett Brown Bashar al-Assad Basi americane Baxter Dmitry BECKER Before it's News BEGLEY BERGER BILL SARDI Binoy Kampmark BOGDANOV Brazilian BRENNAN BRIAN CLOUGHLEY Bruce Cagnon Bruce Gagnon BULGARIAN Bush family BUTLER By Jack Heart & Orage By Prof Michel Chossudovsky CABRAS cancer capitalismo Captagon Carey Wedler Carla Stea CAROL ADL CARTALUCCI CATALUNHA Catherine Austin Fitts CATHY O'BRIEN cats Chelsea Manning CHEMICAL WEAPONS Choice and Truth Chossudovsky Chris Cole CHRIS HEDGES Christopher Black CIA Claire Bernish clinton CNN Collective Evolution Comitato No Guerra No Nato Comunidad Saker Latinoamérica COOK COREIA DO NORTE Corey Feldman cost of war COUNTER PUNCH counterpunch Covert Action Craig McKee Craig Murray CROATIAN CUNNINGHAM CURENT CONCERNS CURRENT CONCERNS CZECH DAMAS Damasco Daniel Ellsberg Daniel Lazare Daniel McCARTHY Daniele Ganser DANSK Darius Shahtahmasebi DARK JOURNALIST DARK JOURNALISTt DAVE WEBB DAVID HOROVITZ David Lemire David STERN David Swanson DAVIDSWANSON DEAN Dean Henderson Deena Stryker Deep State Defense Pact Denali Deutsch Devin Nunes Die Kunst des Krieges DINNUCI DIPLOMACY Dmisa Malaroat DMITRIY SEDOV Dmitry Minin Domenico Losurdo Donald Trump doni DONINEWS Dr. Kevin Barrett DUFF DUGIN e-commerce Ed Dames EDITOR'S CHOICE EDWARD SNOWDEN El Periodico ELECTION Eliason ELISABETE LUIS FIALHO Eliseo Bertolasi EMMONS endgahl ENGDAHL English Eric S. Margolis Eric Zuesse ESCOBAR EUROPE Eva Bartlett Evan at Fight for the Future Evgeny Baranov Expulsion of Russian Diplomats Over Skripal Case F. William Engdahl facebook fake news Fake News Awards FALTA DE IMPARCIALIDADE FANG Farage farewell address FARSI Fattima Mahdi FBI FEDERICO PIERACCINI Felicity Arbuthnot FERRIS Field McConnell finance Finian Cunningham Finnian Cunningham Follhas FORBIDDEN KNOWLEDGE TV forbidden nowledge Foster Gamble four horsemen Fr. Andrew Phillips FRANCESCA CHAMBERS Francesco Colafemmina FREE AHED TAMINI FREE PAGES Freeman FRENCH FRISK FULFORD Fuller G20 G20 SUMMIT Galima Galiullina Galima Galiullina GALLAGHER Gareth Porter GARY NORTH General Flynn George Gallanis George Szamuely GERMAN GERMANOS GHOUTA Ghouta Oriental Gilad Atzmon Gilbert Doctorow Glen Greenwald Glenn Greenwald GLOBAL RESEARCH global warming GMO GMO's REVEALED GMOS google GORDON GORDON DUFF GOUTHA Graham E. Fuller Graham Vanbergen GRAZIA TANTA GREENHALGH GREENWALD Greg Hunter Gregory Copley GRETE MAUTNER GUERRA NUCLEAR GUEST CONTRIBUTORS GUNNAR GUTERRES HAARP HAGOPIAN Hakan Karakurt health Herbert McMaster HERMAN HERNÂNI CARVALHO hill HILLARY CLINTON hollywood http://www.independent.co.uk/ http://www.northcrane.com/ http://www.salem-news.com/ http://yournewswire.com/ HUDON HUDSON HURRICANE Ian Greenhalgh Ian Shilling ideeCondividi INAUGURATION INCÊNDIOS INDEPENDÊNCIA Inform Clear House Internet IODINE Iraque IRRAN Isaac Davis Israel Israeli mass murder ITALIAN ITALIANO ITULAIN Ivan Blot Jacques Sapir JALIFE-RAHME JAMES James A. Lucas James Angleton James Comey JAMES CORBETT JAMES GEORGE JATRAS James ONeil JAMES PETRAS JAMES RISEN Jane Grey Jay Greenberg Jean Perier Jean Périer Jean-Claude Paye Jean-Luc Melenchon JEFF SESSIONS JEFFREY SMITH JEFFREY ST. CLAIR JEFFREY ST. CLAIR - ALEXANDER COCKBURN JEZEBEL JFK JILL STEIN Jim W. Dean Jimmy Carter Joachim Hagopian john McCain JOHN PILGER John Podesta John W. Whitehead JONAS E. ALEXIS Jonas E. Alexis. VETERANS TODAY Jonathan Marshall JONES Jordânia Joseph Thomas jubilados JULIAN ASSANGE JULIAN ROSE Justin Raimondo KADI Kadir A. Mohmand Kadyrov kalee brown Karen Kwiatkowski Karine Bechet-Golovko KATEHON KATHEON Katherine Frisk Ken O’Keefe Kenneth P. VOGEL kerry KERRY BOLTON Kerry Cassidy Kerry Picket Kevin Barret. VT Kim Petersen KIMBERLEY KINZER KIRYANOV KOENIG Konstantin Asmolov KORYBKO KORZUN KREMLIN LIST Krum Velkov L'arte della guerra Larry Chin Laurent Gerra lavr LAVROV Le Monde LE PARISIEN Le Saker Francophone LENDMAN LESIN Lionel Shriver LOFGREN LVOV MACMILLAN macron Maidan Makia Freeman MANLIO Manlio Dinucci Manlio Dinucci - Manuel Ochsenreiter Mar del Plata Marco Cassiano MARCUS WEISGERBER MARGARET KIMBERLEY Margarita Simonyan MARIA ZAKHAROVA Mark Citadel Mark Taliano Markus Frohnmaier Martin Berger Martin Hurkes MARUSEK MARY BETH SULLIVAN Matt Agorist Matt Peppe MATTEO rRENZI MATTHEW COLE MATTHEW JAMISON MCLAUGHLIN MEGYN KELLY MÉLENCHON MELKULANGARA BHADRAKUMAR memo Memorial day MERCOURIS MEU COMENTÁRIO MEYSSAN MICHAEL AVERKO Michael Brenner Michael Hudson MICHAEL JABARA CARLEY Michael S. Rozeff Michael T. Klare Michel Raimbaud Middle East MIG video mike harris Mike Whitney militarized budget MINA Mint Press News MintPressNews MIRANDA Misión Verdad MKULTRA Mohamed Mokhtar Qandiel MOHMAND Montenegro MOON OF ALABAMA moonofalabama MOST DAMAGING WIKILEAKS NA PRIMEIRA PESSOA NÃO À GUERRA NÃO À NATO national archives NATIONAL SECURITY ARCHIVE National Security Strategy NATO NATO & NUKES NEO NEW VIDEO NEWS DESK Nicholas Nicholaides Nick Turse NIKANDROV nikki haley Nile Bowie NISSANI NO WAR NO NATO Noam Chomsky NORMAN SOLOMON NORTH KOREA NORWEGIAN NOVOROSSIA novorussia nuclear NUCLEAR WAR NUKES NYTIMES obama obamas Oliver Stone Olivier Renault ONU ORLOV OSCAR FORTIN OWoN Team PALESTINE Palestinians PANDORA TV PARRY Patrick Iber Patrick J. Buchanan Patrick Martin PAUL CRAIG ROBERTS Paul Fitzgerald Paul R. PILLAR Paul Street PAYE PCR Pedro Bustamante pedrógão grande PEPE ESCOBAR Peter Dale Scot Peter Dale Scott Peter Koenig PETER KORZUN PETRAS Ph.D Phil Butler PICCARD Pierre Farge PILGER PISKORSKI PODESTA POLISH Pope Francis PORTUGUESE PRAVDA prc Presidential Address to the Federal Assembly PRESTON JAMES Prof Michel Chossudovsky Prof Rodrigue Tremblay Project Veritas Público PUERTO RICO PUTIN Putin’s State of the Union PUTIN/TRUMP Putin/Trump meeting PYOTR ISKENDEROV Queen Elizabeth Rajan Menon Raphaël Meyssan rebecca gordon Redmayne-Titley RELAX remote viewing Rep. Ron Paul réseau Réseau International Réseau Voltaire Réseau Voltaire: Revue Défense Nationale Ricardo Vaz RICHARD DOLAN Richard Galustian Richard Labévière Richard Spencer Rick Sterling Rob Slane Rob Urie Robert Bridge Robert F. Kennedy Jr Robert J. Burrowes Robert J. O’Dowd Robert Maginnis Robert Mueller Robert O’Dowd ROBERT PARRY robert steele ROBERTS rof. Mohssen Massarrat ROLAND Roland San Juan blog ROMANIA PROTESTS ROMANIAN Ron Aledo RON PAUL Ron Paul Institute rothschild RT Rudolph Giuliani RUDY GIULIANI RUSSIA Russia feed RUSSIA TODAY russiafeed russiagate RUSSIAN Russian Insider Russie politics Russka RUSSOPHILE Ryan Dawson Ryan Gallagher Sahra Wagenknecht Salman Rafi Sheikh sana sanders SANTOS SILVA Sarah Abed SCAHILL SCOTT Scott Humor Sean Adl-Tabatabai SERGEY LAVROV sessions Seth Ferris SETH RICH SHAKDAM Shane Quinn Sharon Tennison Shawn Hamilton SHEIKH sic sic notícias SIMON PARKES Síria Skripal poisoning Smith & Wesson SNOWDEN SNYDER Sophie & Co Soros SOUTH FRONT South Korea SOUTHFRONT Space Daily Spain SPANISH speech GERMAN MP Speer-Williams Sputinik sPUTNICK SPUTNIK STACHNIO Stanislav Petrov State of the Nation STEPHEN KARGANOVIC Stephen Kinzer Stephen Lendman Steve Pieczenik STEVE PIECZENIK: Steve Robertson Steven MacMillan STONE STORM CLOUDS GATHERING StormCloudsGathering.com Strategic Culture STRATTON STRYKER submarino ARA San Juan Sunagawa Syria t T.J. COLES TAKEHON TALIANO TASS TED RALL TEREHOV the The American Insider The Anti-Media the coming storm The deeper state The Duran THE INTERCEPT THE SAKER the true activist THERAPEOFJUSTICE Thierry Meyssan Third Presidential Debate Tillerson tom dispatch TOM ELEY Tom Engelhardt Tom Feeley TOM JOAD TomDispatch TOMGRAM Tony Cartalucci trees True Activist TrueActivist.com trump TSUKANOVA TTIP TURKEY Turkish TYLER DURDEN Udo Ulfkotte Ukrainian Deserter Union of Concerned Scientists US HEGEMO US NATO War Agenda USA USA ELECTION USA ELECTIONS USA Hegemony USA USE OF CHEMICAL WEAPONS VALDAI Valentin Vasilescu Van AUKEN Vanessa Beeley VASILESCU Vault 7 Venezuela Veteran Intelligence Professionals for Sanity VETERANS TODAY VETERNAS TODAY Victory Day video VIDEO. videos VIETNAM VETERANS Viktor Mikhin VITALY CHURKIN VITOR LIMA VÍTOR LIMA Vladimir Chizhov Vladimir Safronkov Vladimir Terehov VLTCHEK VT Waking Times WANTA war Washingtons blog WAYNE MADSEN WENDY WOLFSON – KEN LEVY WESTBERG Westmoreland wheel of misfortune WHITEHEAD Whitney Webb WIKILEAKS Wikispooks William Blum WOODS world beyond war world cup 2018 XI JIMPING Xi Jinping Yameen Khan Yanis Varoufakis YEMEN YOUNG HERO Youssef A. Khaddour ZAKHAROVA ZÉ GERALDO ZEROHEDGE ZUESSE