PREVIOUS FREE PAGES BLOG

PREVIOUS FREE PAGES BLOG
DIPLOMATIC FREE PAGES - click image

putin

Daniele Ganser

MANLIO DINUCCI -- NO WAR NO NATO

Saturday, April 15, 2017

ROMÎNA Un guvern de idioti de Paul Craig Roberts

ROMINA – UN GUVERN DE IDIOTI

15 Aprilie, 2017Un guvern de idioti
de Paul Craig Roberts

A devenit jenant sa fii un american. Tara noastra a avut 4 presedinti criminali de razboi în succesiune. Clinton, a lansat de doua ori atacuri militare împotriva Serbiei, comandînd ca OTAN-ul sa bombardeze ex-Jugoslavia de doua ori, atît în 1995, cît si în 1999, ceea ce îi da lui Bill doua crime de razboi. George W. Bush a invadat Afganistan-ul si Irak-ul, si a atacat provinciile din Pakistan si din Yemen, din aer. Asta face patru crime de razboi pentru Bush. Obama, a folosit OTAN-ul pentru a distruge Libia, si a trimis mercenari pentru a distruge Siria, comitînd doua crime de razboi. Trump, a atacat Siria cu fortele SUA, devenind un criminal de razboi la începutul regimului sau.

În masura în care ONU a participat în aceste crime de razboi împreuna cu vasalii europeni, canadieni si australieni ai Washington-ului, cu totii sunt vinovati de crime de razboi. Poate ca chiar Natiunile Unite ar trebui sa fie aranjate în fata Tribunalului de Crime de Razboi, împreuna cu UE, SUA, Australia si Canada.

Un record bun. Civilizatia occidentala, daca este civilizatie, este cea mai mare facatoare de crime de razboi în istoria omeneasca.

Si exista alte crime – Somalia, loviturile lui Obama împotriva lui Honduras si Ucraina, si tentativele în curs ale Washington-ului, pentru a rasturna guvernele din Venezuela, Ecuator si Bolivia. Washington-ul vrea sa rastoarne Ecuator-ul, pentru a pune mîna si a tortura pe Julian Assange, liderul democrat al lumii.

Aceste crime de razboi comise de 4 presedinti nord-americani, au cauzat milioane de morti si raniti civili, si au evacuat milioane de oameni, care în prezent sosesc ca refugiati în Europa, Regatul Unit, Canada si Australia, purtînd problemele lor cu ei, unele dintre care – sunt probleme pentru europeni, ca violari de ganguri.

Care este motivul acestei întregi mortalitati, distrugere si inundare a Occident-ului cu refugiati cu o violenta cruda? Noi nu stim. Ne spun minciuni: ''armele de distrugere în masã'' ale lui Saddam Hussein, pe care guvernul SUA le cunostea ca un fapt absolut, nu existau. ''Folosirea armelor chimice de Assad'', o minciuna clara si flagranta. ''Armele nucleare iraniene'', o alta minciuna flagranta. Minciunile despre Kaddafi în Libia, sunt asa de absurde ca este inutil sa le repeti.

Care au fost minciunile folosite pentru a justifica bombardamentele tribale în Pakistan, pentru a bombarda un nou guvern în Yemen? Nici un american stie, sau se intereseaza. De ce violenta SUA împotriva Somaliei? Din nou, nici un american stie sau se intereseaza. Sau prostii au vazut un film.
Violenta pentru cauzã proprie. Asta este ceea ce Statele Unite au devenit.

În adevar, violenta este ceea ce este America. Nu mai exista nimic altceva acolo. Violenta este inima Americii.

Considerati nu doar bombardamentele si distrugerea de tari, însa de asemennea violenta interminabila a politiei gratuite si nerusinate împotriva cetatenilor nord-americani. Daca cineva trebuie sa fie dezarmat, este politia SUA. Politia comite mai multa ''violenta armata'', decît oricare alta persoana, si în opozitie cu gang-urile de traficanti care lupta unele împotriva altora pentru teritoriu, violenta politiala nu are un alt motiv decît placerea de a comite violenta împotriva altor fiinte omenesti.

Politia americanã a tras pîna si în copii americani în vîrsta de 12 ani, înainte de a pune vreo întrebare, în special daca ei sunt negri.

Violenta, este America. America, este violenta. Liberalii idioti învinovatesc pe proprietarii de arme, însa este întotdeauna guvernul cel care este izvorul violentei. Acesta este motivul pentru care Fundatorii nostrii ne-au dat cel de-al Doile-a Amendament. Nu sunt proprietarii de arme cei care au distrus în întregime sau în parte, 8 tãri. Este guvernul SUA care comite violenta.

Dorinta de violenta a Statelor Unite, aduce idiotii de la Washington împotriva oamenilor  care pot comite violenta: rusii si chinezii, Iran-ul si Coreea de Nord.
  
Începînd cu idiot-ul de Clinton, fiecare guvern al SUA a rupt sau si-a retras acordurile cu Rusia, acorduri care au fost facute cu scopul de a reduce tensiunile si riscul de razboi termo-nuclear. Washington-ul, initial si-a acoperit pasii sai agresivi în directia Rusiei cu minciuni, asa cum locurile de rachete ABM la frontiera Rusiei care se gasesc acolo pentru a apara Europa de (inexistent-ul) ICBM-ul nuclear iranian.

Regimul lui Obama înca spune minciuni, în escalada de acuzatii false împotriva Rusiei si a presedintelui Rusiei, cu scopul de construi tensiuni între potentele nucleare, antiteza politicii lui Ronald Reagan. Totusi, liberalii idioti îl iubesc pe Obama, si îl urasc pe Reagan. 

Dta stiai ca Rusia este asa de puternica, si a NSA si a CIA este asa de slaba si neputincioasa, ca Rusia poate determina rezultat-ul alegerilor SUA? Dta, ar trebui sa stii acest lucru, pentru ca asta este tot ceea ce ai auzit de la Partidul Democratic, de la CIA, de la FBI, de la mass-media ale vulpoiului american, si a idiotilor care asculta CNN, MSNBC, NPR, sau citesc New York Times si Washington Post.

Cu siguranta ca dta ai auzit cel putin de o mie de ori ca Rusia a invadat Ucraina; cu toate acestea marioneta Washington-ului sta înca în Kiev. Nu este nevoie sa ai un QI deasupra lui 90 pentru ca sa întelegi ca daca Rusia a invadat Ucraina, Ucraina nu mai era acolo.

Dta stiai ca presedintele Rusiei, ca cercetarile mondiale arata ca este liderul cel mai respectat din lume, si, de acord cu Hillary Clinton este ''noul Hitler''?

Dta stiai ca liderul cel mai respectat din lume, Vladimir Putin, este seful mafiei, un bandit, o tarantulã în centrul unei retele de spionaj, de acord cu spusele membrilor guvenului SUA, care sunt asa de tîmpiti ca nici macar sunt capabili sa-si soletreze Propriile lor nume?

Dta stiai ca Putin, care s-a abtinut sa raspunda agresiv provocarilor nord-americane, nu de fricã, însa din cauza respectului pentru viata omeneasca, se spune ca este hotarît sa reconstruiasca Imperiul Sovietic? Cu toate acestea, atunci cînd Putin a trimis o forta rusa împotriva SUA, si Israelul a antrenat si furnizat armata georgiana pe care Washington-ul a trimis-o sa atace Ossetia de Sud, armata rusa a cucerit Georgia în 5 ore; Însa, sa retras dupa ce le-a aratat demonilor lectia. Daca Putin voia sa reconstruiasca Imperiul Rus, de ce nu a pastrat Georgia, o provincie rusa timp de 300 de ani, înainte de dizolvarea Washington-ului de Imperiul Rus, atunci cînd Uniunea Sovietica a intrat în colaps? Washington-ul era impotent sa faca orice daca Putin ar fi declarat ca Georgia ar fi din nou o parte din Rusia.

Si acum avem jenantul director al CIA al lui Trump, Mike Pompeo, probabil persoana cea mai tîmpita a Americii. Aici avem un idiot apartinînd clasei celei mai scazute. Eu nu sunt sigur ca exista vreun QI acolo, în totul. Probabil, citesti, zero.
Acest idiot, daca el se califica pentru acest nivel, ceea ce ma îndoiesc, la acuzat pe Julian Assange, primul jurnalist al lumii, persoana care mai mult decît oricine reprezinta Întîi-ul Amendament al Constitutiei SUA, de a fi un demon, care se aliniaza cu dictatorii si pune în pericol Securitatea hegemoniei americane, cu ajutorul Rusiei. Totul deoarece Wikileaks publica material de la surse oficiale, dezvaluind comportamentul criminal al guvernului SUA. Wikileaks, nu fura documente. Documentele sunt scurse catre Wikileaks de catre whistleblowers care nu pot tolera imoralitatea si minciunile guvernului SUA.

Cine spune adevarul, este prin definitie, împotriva Statelor Unite. Si idiotul Pompeo, pretinde sa-i prinda.

Cînd am citit prima data acuzatia lui Pompeo împotriva lui Assange, am crezut ca trebuia sa fie o glumã. Directorul CIA vrea sa anuleze Primul Amendament. Însa idiotul Pompeo cu adevarat a spus acest lucru. Https://www.rt.com/usa/384667-cia-assange-wikileaks-critisize/

Ce trebuie sa facem, ce trebuie lumea sa faca, atunci cînd avem idioti complecti ca Directorul Agentiei Centrale de Inteligenta, ca Presedintele SUA, ca Asesorul de Securitate Nationala, ca Secretarul de Aparare, ca Secretarul de Stat, ca Ambasadorul SUA pentru ONU, ca editorii lui New York Times, Washington Post, CNN, NPR, MSNBC? Cum poate exista vreo inteligenta, atunci cînd sunt, numai idiotii la putere?

Tîmpit, este asa de tîmpit. Guvernul chinez a spus ca idiotii americani ar putea ataca Coreea de Nord în orice moment. O mare flota a SUA, se îndreapta catre Coreea de Nord. Coreea de Nord, aparent acum are arme nucleare. O arma nucleara nord-coreeana poate distruge flota americana în întregime. De ce Washimgton-ul invita la acest rezultat? Singurul raspuns este tîmpenia idioata.

Coreea de Nord nu incomodeaza pe nimeni. De ce Washington-ul alege Coreea de Nord? Washington-ul vrea razboiul cu China? În care caz, Washington-ul saruta Coasta de Vest a SUA? De ce Coasta de Vest sprijina politicile care implica disparitia Coastei de Vest a SUA? Oare idiotii Coastei de Vest cred ca SUA poate începe un razboi cu China sau cu Coreea de Nord, fara nici o consecinta pentru Coasta de Vest? Pîna si americanii sunt în întregime tîmpiti?

China sau Rusia pot individual termina cu SUA. Împreuna, ele pot sa faca de nelocuit solul nord-american, pîna la sfîrsitul timpurilor. De ce idiotii de la Washington provoaca puternicele puteri nucleare? Oare idiotii de la Washington cred ca Rusia si China se vor supune amenintarilor?

Raspunsul este: Washington este o colectie de idioti, oameni tîmpiti sub semnificatia de tîmpiti. Oameni asa de îndepartati de realitate ca-si imagineaza ca aroganta lor îi înalta deasupra realitatii.

Atunci cînd primul Satan 2 va sosi la Washington, cea mai mare colectie de idioti ai lumii va înceta sa mai existe.

Lumea va respira un mare suspir de usurare.

Poate sa vina! Veniti idiotilor, eliminati-va! Restul dintre noi, nu poate astepta.

Tradus: The Light JournalistNo comments:

Post a Comment

Açores


Subtitled in EN/PT

Click upon the small wheel at the right side of the video and choose your language.


URGENT IMPORTANT -- FINANCIAL ASSISTANCE NEEDED FOR A YOUNG BOY 14 Y OLD WITH BRAIN CANCER

Dear Friends,

I have never asked any money/donations for myself in my blogs (400) but this is an exceptional emergency. Please help the best you can to assist Isabelle, our French Coordinator, to alleviate as much as possible her step son's health condition.You can donate through Kees De Graaff

Type your recurring amount here:


PayPal


The email address connected with Kees Paypal account is keesdegraaff@gmail.com

Many thanks from the heart to all of you.Manlio Dinucci


SUBTITLES -- EN, FR, IT, PT, TR

SI VOUS VOULEZ TRADUIRE LES RAPPORTS DE MANLIO DINUCCI D'ANGLAIS, FRANÇAIS OU ITALIEN DANS VOTRE LANGUE MATERNELLE, SVP VEUILLEZ DEMANDER À

IF YOU WANT TO TRANSLATE MANLIO DINUCCI'S REPORTS FROM ENGLISH, FRENCH OR ITALIAN,INTO YOUR NATIVE LANGUAGE KINDLY CONTACT

luisavasconcellos2012@gmail.com

PUTIN FRENCH2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.

BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROMANIAN, PORTUGUESE

PRESIDENT

Labels

21st Century Wire A Arte da Guerra A BRAMERTON A GUERRA NUCLEAR A. Orlov Abayomi Azikiwe ABIZAID ABOGADOS ABOGADOS PROGRESISTAS DE ESPAÑA Acción secreta activism Adam GArrie Africa Ajamu Baraka AL-ASSAD AL-HUSAINI Aleksandar PAVIC alex gorka Alex Lantier Alexander Azadgan ALEXANDER COCKBURN ALEXANDER DUGIN ALEXANDER KUZNETSOV Alexandra Bruce Alexandre Artamonov Alexandre Cazes ALEXIS Alfred McCoy Ambrose Evans-Pritchard an Greenhalgh Ana de Sousa Dias ANA SOUSA DIAS ANASTASOV Anatol Lieven Andre Vltchek ANDREI AKULOV Andrew Griffin Andrew Korybko Andrew P. Napolitano Andrey Afanasyev animals Ann Diener Ann Wright Anna Hunt ANNA KURBATOVA Anna Von Reitz Anne Speckhard Ph. D. Anne Speckhard PH. D ANONYMOUS PATRIOTS Anti-Media News Desk Antony C. Black ap APEC aRABIC ARAM MIRZAEI Argentina Ariel Noyola Rodríguez ARJUN WALIA Asaf Durakovic Asma Assad ASMOLOV ASSANGE AUTOPSY Avelino Rodrigues AVNERY BAKER balfour bankers BAOFU barcelona Barrett Brown Bashar al-Assad Basi americane Baxter Dmitry BECKER Before it's News BEGLEY BERGER BILL SARDI Binoy Kampmark BOGDANOV Brazilian BRENNAN BRIAN CLOUGHLEY Bruce Cagnon Bruce Gagnon BULGARIAN Bush family BUTLER By Jack Heart & Orage By Prof Michel Chossudovsky CABRAS cancer capitalismo Captagon Carey Wedler Carla Stea CAROL ADL CARTALUCCI CATALUNHA Catherine Austin Fitts CATHY O'BRIEN cats Chelsea Manning CHEMICAL WEAPONS Choice and Truth Chossudovsky Chris Cole CHRIS HEDGES Christopher Black CIA Claire Bernish clinton Collective Evolution Comitato No Guerra No Nato Comunidad Saker Latinoamérica COOK COREIA DO NORTE Corey Feldman cost of war counterpunch Covert Action Craig McKee Craig Murray CROATIAN CUNNINGHAM CURENT CONCERNS CURRENT CONCERNS CZECH DAMAS Damasco Daniel Ellsberg Daniel Lazare Daniel McCARTHY Daniele Ganser DANSK Darius Shahtahmasebi DARK JOURNALIST DARK JOURNALISTt DAVE WEBB DAVID HOROVITZ David Lemire David STERN David Swanson DAVIDSWANSON DEAN Dean Henderson Deena Stryker Deep State Defense Pact Denali Deutsch Devin Nunes Die Kunst des Krieges DINNUCI DIPLOMACY Dmisa Malaroat DMITRIY SEDOV Dmitry Minin Domenico Losurdo Donald Trump doni DONINEWS Dr. Kevin Barrett DUFF DUGIN e-commerce Ed Dames EDITOR'S CHOICE EDWARD SNOWDEN El Periodico ELECTION Eliason ELISABETE LUIS FIALHO Eliseo Bertolasi EMMONS endgahl ENGDAHL English Eric S. Margolis Eric Zuesse ESCOBAR EUROPE Eva Bartlett Evan at Fight for the Future Evgeny Baranov Expulsion of Russian Diplomats Over Skripal Case F. William Engdahl facebook fake news Fake News Awards FALTA DE IMPARCIALIDADE FANG Farage farewell address FARSI Fattima Mahdi FBI FEDERICO PIERACCINI Felicity Arbuthnot FERRIS Field McConnell finance Finian Cunningham Finnian Cunningham Follhas FORBIDDEN KNOWLEDGE TV forbidden nowledge Foster Gamble four horsemen Fr. Andrew Phillips FRANCESCA CHAMBERS Francesco Colafemmina FREE AHED TAMINI FREE PAGES Freeman FRENCH FRISK FULFORD Fuller G20 G20 SUMMIT Galima Galiullina Galima Galiullina GALLAGHER Gareth Porter GARY NORTH General Flynn George Gallanis George Szamuely GERMAN GERMANOS GHOUTA Ghouta Oriental Gilad Atzmon Gilbert Doctorow Glen Greenwald Glenn Greenwald GLOBAL RESEARCH global warming GMO GMO's REVEALED GMOS google GORDON GORDON DUFF GOUTHA Graham E. Fuller Graham Vanbergen GRAZIA TANTA GREENHALGH GREENWALD Greg Hunter Gregory Copley GRETE MAUTNER GUERRA NUCLEAR GUEST CONTRIBUTORS GUNNAR GUTERRES HAARP HAGOPIAN Hakan Karakurt health Herbert McMaster HERMAN HERNÂNI CARVALHO hill HILLARY CLINTON hollywood http://www.independent.co.uk/ http://www.northcrane.com/ http://www.salem-news.com/ http://yournewswire.com/ HUDON HUDSON HURRICANE Ian Greenhalgh Ian Shilling ideeCondividi INAUGURATION INCÊNDIOS INDEPENDÊNCIA Inform Clear House Internet IODINE IRRAN Isaac Davis Israel ITALIAN ITALIANO ITULAIN Ivan Blot Jacques Sapir JALIFE-RAHME JAMES James A. Lucas James Angleton James Comey JAMES CORBETT JAMES GEORGE JATRAS James ONeil JAMES PETRAS JAMES RISEN Jane Grey Jay Greenberg Jean Perier Jean Périer Jean-Claude Paye Jean-Luc Melenchon JEFF SESSIONS JEFFREY SMITH JEFFREY ST. CLAIR JEFFREY ST. CLAIR - ALEXANDER COCKBURN JEZEBEL JFK JILL STEIN Jim W. Dean Jimmy Carter Joachim Hagopian john McCain JOHN PILGER John Podesta John W. Whitehead JONAS E. ALEXIS Jonas E. Alexis. VETERANS TODAY Jonathan Marshall JONES Joseph Thomas jubilados JULIAN ASSANGE JULIAN ROSE Justin Raimondo KADI Kadir A. Mohmand Kadyrov kalee brown Karen Kwiatkowski Karine Bechet-Golovko KATEHON KATHEON Katherine Frisk Ken O’Keefe Kenneth P. VOGEL kerry KERRY BOLTON Kerry Cassidy Kerry Picket Kevin Barret. VT Kim Petersen KIMBERLEY KINZER KIRYANOV KOENIG Konstantin Asmolov KORYBKO KORZUN KREMLIN LIST Krum Velkov L'arte della guerra Larry Chin Laurent Gerra lavr LAVROV Le Monde LE PARISIEN Le Saker Francophone LENDMAN LESIN Lionel Shriver LOFGREN LVOV MACMILLAN macron Maidan Makia Freeman MANLIO Manlio Dinucci Manlio Dinucci - Manuel Ochsenreiter Mar del Plata Marco Cassiano MARCUS WEISGERBER MARGARET KIMBERLEY Margarita Simonyan MARIA ZAKHAROVA Mark Citadel Mark Taliano Markus Frohnmaier Martin Berger Martin Hurkes MARUSEK MARY BETH SULLIVAN Matt Agorist Matt Peppe MATTEO rRENZI MATTHEW COLE MATTHEW JAMISON MCLAUGHLIN MEGYN KELLY MÉLENCHON MELKULANGARA BHADRAKUMAR memo MERCOURIS MEU COMENTÁRIO MEYSSAN MICHAEL AVERKO Michael Brenner Michael Hudson MICHAEL JABARA CARLEY Michael S. Rozeff Michael T. Klare Michel Raimbaud Middle East MIG video mike harris Mike Whitney militarized budget MINA Mint Press News MintPressNews MIRANDA Misión Verdad MKULTRA Mohamed Mokhtar Qandiel MOHMAND Montenegro MOON OF ALABAMA moonofalabama MOST DAMAGING WIKILEAKS NÃO À GUERRA NÃO À NATO national archives NATIONAL SECURITY ARCHIVE National Security Strategy NATO NATO & NUKES NEO NEW VIDEO NEWS DESK Nicholas Nicholaides Nick Turse NIKANDROV nikki haley Nile Bowie NISSANI NO WAR NO NATO Noam Chomsky NORMAN SOLOMON NORTH KOREA NORWEGIAN NOVOROSSIA novorussia nuclear NUCLEAR WAR NUKES NYTIMES obama obamas Oliver Stone Olivier Renault ONU ORLOV OSCAR FORTIN OWoN Team PALESTINE Palestinians PANDORA TV PARRY Patrick Iber Patrick J. Buchanan Patrick Martin PAUL CRAIG ROBERTS Paul Fitzgerald Paul R. PILLAR Paul Street PAYE PCR Pedro Bustamante pedrógão grande PEPE ESCOBAR Peter Dale Scot Peter Dale Scott Peter Koenig PETER KORZUN PETRAS Ph.D Phil Butler PICCARD Pierre Farge PILGER PISKORSKI PODESTA POLISH Pope Francis PORTUGUESE PRAVDA prc Presidential Address to the Federal Assembly PRESTON JAMES Prof Michel Chossudovsky Prof Rodrigue Tremblay Project Veritas Público PUERTO RICO PUTIN Putin’s State of the Union PUTIN/TRUMP Putin/Trump meeting PYOTR ISKENDEROV Queen Elizabeth Rajan Menon Raphaël Meyssan rebecca gordon Redmayne-Titley RELAX remote viewing Rep. Ron Paul réseau Réseau International Réseau Voltaire Réseau Voltaire: Revue Défense Nationale Ricardo Vaz RICHARD DOLAN Richard Galustian Richard Labévière Richard Spencer Rick Sterling Rob Slane Rob Urie Robert Bridge Robert F. Kennedy Jr Robert J. Burrowes Robert J. O’Dowd Robert Maginnis Robert Mueller Robert O’Dowd ROBERT PARRY robert steele ROBERTS rof. Mohssen Massarrat ROLAND Roland San Juan blog ROMANIA PROTESTS ROMANIAN Ron Aledo RON PAUL Ron Paul Institute rothschild RT Rudolph Giuliani RUDY GIULIANI RUSSIA Russia feed RUSSIA TODAY russiafeed russiagate RUSSIAN Russian Insider Russie politics Russka RUSSOPHILE Ryan Dawson Ryan Gallagher Sahra Wagenknecht Salman Rafi Sheikh sana sanders SANTOS SILVA Sarah Abed SCAHILL SCOTT Scott Humor Sean Adl-Tabatabai SERGEY LAVROV sessions Seth Ferris SETH RICH SHAKDAM Sharon Tennison Shawn Hamilton SHEIKH sic sic notícias SIMON PARKES Skripal poisoning Smith & Wesson SNOWDEN SNYDER Sophie & Co Soros SOUTH FRONT South Korea SOUTHFRONT Space Daily Spain SPANISH speech GERMAN MP Speer-Williams Sputinik sPUTNICK SPUTNIK STACHNIO Stanislav Petrov State of the Nation STEPHEN KARGANOVIC Stephen Kinzer Stephen Lendman Steve Pieczenik STEVE PIECZENIK: Steve Robertson Steven MacMillan STONE STORM CLOUDS GATHERING StormCloudsGathering.com Strategic Culture STRATTON STRYKER submarino ARA San Juan Sunagawa Syria t T.J. COLES TAKEHON TALIANO TASS TED RALL TEREHOV the The American Insider The Anti-Media the coming storm The deeper state The Duran THE INTERCEPT THE SAKER the true activist THERAPEOFJUSTICE Thierry Meyssan Third Presidential Debate Tillerson tom dispatch TOM ELEY Tom Engelhardt Tom Feeley TOM JOAD TomDispatch TOMGRAM Tony Cartalucci trees True Activist TrueActivist.com trump TSUKANOVA TTIP TURKEY TYLER DURDEN Udo Ulfkotte Ukrainian Deserter Union of Concerned Scientists US HEGEMO US NATO War Agenda USA USA ELECTION USA ELECTIONS USA Hegemony USA USE OF CHEMICAL WEAPONS VALDAI Valentin Vasilescu Van AUKEN Vanessa Beeley VASILESCU Vault 7 Veteran Intelligence Professionals for Sanity VETERANS TODAY VETERNAS TODAY Victory Day video VIDEO. videos VIETNAM VETERANS Viktor Mikhin VITALY CHURKIN VITOR LIMA VÍTOR LIMA Vladimir Chizhov Vladimir Safronkov Vladimir Terehov VLTCHEK VT Waking Times WANTA war Washingtons blog WAYNE MADSEN WENDY WOLFSON – KEN LEVY WESTBERG Westmoreland wheel of misfortune WHITEHEAD Whitney Webb WIKILEAKS Wikispooks William Blum WOODS world beyond war world cup 2018 XI JIMPING Xi Jinping Yameen Khan Yanis Varoufakis YEMEN Youssef A. Khaddour ZAKHAROVA ZÉ GERALDO ZEROHEDGE ZUESSE