PREVIOUS FREE PAGES BLOG

PREVIOUS FREE PAGES BLOG
DIPLOMATIC FREE PAGES - click image

MANLIO DINUCCI -- NO WAR NO NATO

Saturday, July 22, 2017

Romîna --THIERRY MEYSSAN -- CEL PUTIN 17 TARI SUNT IMPLICATE ÎNTR-O RETEA DE TRAFIC ILEGAL DE ARME

CEL PUTIN 17 TARI SUNT IMPLICATE ÎNTR-O RETEA DE TRAFIC ILEGAL DE ARME

De 7 ani, arme în valoare de mii de milioane de dolari au fost utilizate ilegal împotriva Siriei, fapt care desminte versiunea ca razboiul împotriva Republicii Arabe a Siriei, era o ”revolutie democratica”. Numeroase documente demonstreaza ca acest trafic gigant, a fost organizat de generalul american David Petraeus, în primul rînd în mod public, prin CIA si ca director al acestei agentii din Statele Unite. Însa dupa aceea, a facut-o în mod privat, de la firma financiara KKR si cu ajutorul înaltilor functionari ai Statelor Unite. ”Conflictul sirian”, care a început ca fiind o operatiune imperialista a Statelor Unite si a Marii Britanii, sa transformat astfel într-o operatiune capitalista de caracter privat, în timp ce Statul Profund chestiona în Washington, autoritatea Casei Albe. Noi elemente fac sa iasa acum la lumina, rolul secret al Azerbaigian-ului în dezvoltarea razboiului împotriva Siriei.


RETEUA VOLTAIRE – DAMASC (SIRIA) – 18 IULIE 2017
                         
Cum primeau jihadistii din Alepo, armament de fabricatie bulgareasca?

În momentul eliberarii Alepo-ului si a cuceririi statului major saudit, care exista acolo, jurnalista bulgara Dilyana Gaydandzieva, a verificat prezenta de armament venit din tara sa, în 7 arsenale abandonate de jihadisti. Jurnlista a notat cu grija, datele înscrise pe cutiile care contineau acest armament bulgaresc si, o data reîntoarsa în Bulgaria, sa preocupat sa cerceteze în ce mod a sosit acest armamment pe solul sirian.

Din 2009, si facînd exceptie de scurta perioada de timp cuprinsa între martie 2013 si noiembrie 2014, Bulgaria, se afla sub guvernul lui Boiko Borisov, personaj sui generis venit de la una din organizatiile criminale cele mai importante din Europa: SIC (Security Insurance Company). Este demn de amintit faptul ca Bulgaria este membru al OTAN-ului, si al Uniunii Europeene, si ca nici una dintre aceste doua organizatii a emis vreodata cea mai mica critica împotriva sosirii la putere a unui mafios identificat ca atare, de catre agentiile de politie internationale.

Este deci cu pericol pentru viata sa, ca jurnalista bulgara Dilyana Gaytandzhieva a urmarit pista, si ca redactia ziarului Trua a publicat la Sofia cercetarea ei [1]. Însa daca Bulgaria a fost una dintre principalele furnizoare de armament pentru grupurile înarmate care opereaza împotriva Statului Sirian, de asemenea este adevarat ca a contat pentru aceasta cu ajutorul Azerbaigian-ului.

Traficul gigant  de arme, organizat de CIA împrovita Afghanistan-ului, Irak-ului, Libiei,  Sriei si Indiei

De la începutul chiar, al primaverilor arabe, CIA si Pentgon-ul au organizat un trafic gigant de arme, în violarea a numeroase rezolutii ale  Consiliului  de Securitate de la ONU. Toate operatiunile pe care le vom mentiona aici, sunt ilegale în lumina dreptului international, inclusiv acelea pe care Pentagonul le-a organizat public.

În materie de trafic de arme, inclusiv atunci cînd se recurge la indivizi sau la firme particulare care servesc de ecran, este imposibil sa se exporteze echipament sensibil, fara a conta cu aprobarea expresa a guvernelor implicate.

Întregul armament pe care îl vom mentiona în acest articol, cu exceptia sistemelor de inteligenta electronica, este de tip sovietic. Prin definitie, cu toate ca se afirma ca armatele dotate de armament de tip OTAN, sunt destinatarii finali al acestor trimiteri de arme, acest lucru este imposibil. Aceste armate, servesc numai de ecran pentru a ascunde traficul de arme.

Era cunoscut ca CIA apelase la SIC si la Boiko Borisov pentru a garanta urgent fabricarea lui Captagon [2]destinat jihadistilor prezenti în Libia, si posterior, de asemenea pentru cei care operau în Siria. De cînd fusese publicata investigatia lui Maria Petkova în Balkan Investigative Reporting Network (BIRN), se stia de asemenea ca între anii 2011 si 2014, CIA si Special Operations Command al Pentagon-ului (SOCom), cumparase Bulgariei armament pentru jihadisti, în valoare de 500 de milioane de dolari. Posterior, Arabia Saudita si Emiratele Arabe Unite de asemenea platisera si mai multe loturi de arme, de transportul carora se însarcinasera companiile Saudi Arabian Cargo si Etihad Cargo [3].

Dupa Kresimir Zabec, al ziarului Jutarnji list, care este publicat la Zagreb, la sfîrsitul lui 2012, Croatia trimitea jihadistilor care operau în Siria, 230 de tone de armament, pe o valoare ascendenta la 6,5 milioane de dolari. Trimiterea acestui armament în Turcia, era realizat folosind 3 aeronave-cargouri Iliushin, ale companiei Jordan International Air Cargo, si posterior aeronave militare apartinînd Qatar-ului lansau arme în parasute, în zonele sub controlul jihadistilor [4]. Dupa Eric Schmitt, de la New York Times, acest dispozitiv întreg a fost conceput de generalul american David Petraeus, director al CIA [5].

În 2012, atunci cînd Hezbollah a încercat sa descopere traficul de arme organizat de CIA si SOCom, a avut loc un atentat împotriva unui grup de turisti israelieni în aeroportul de la Burgas, centrul nevralgic al asa numitului trafic. În contradictie totala cu investigatia politiei bulgare, si cu concluziile medico-legale, guvernul lui Boiko Borisov a atribuit lui Hezbollah acest atentat, si Uniunea Europeana a clasificat rezistenta libaneza ca fiind o «organizatie terorista» (sic). A trebuit sa se astepte ca Borisov sa fie afara de la putere în mod temporar, pentru ca ministrul bulgar al Afacerior Externe, Kristian Vigenin, sa sublinieze ca acuzatia împotriva lui Hezbollah, era lipsita în întregime de baze concrete.

Conform unei surse apropiate de PKK turc (Partidul Muncitorilor din Kurdistan), serviciile secrete ale Turciei, au fretat trenuri speciale, pentru a face sa soseasca în orasul sirian Raqqa, aflat sub controlul a ceea era cunoscut ca fiind Emiratul Islamic în Irak, si în Levante (EIIL) [6], loturi întregi de armament fabricat în Ucraina, si platit de Arabia Saudita, si mai mult de 1000 de camioane de cabina dupla, model Hilux, al marcii japoneze Toyota, adaptate special pentru a suporta conditiile desertului. Conform unei surse belgiene, cine a negociat cumpararea acestor vehicule cu firma japoneza Toyota, a fost compania saudita Abdul Latif Jameel.

Dupa Andrei Fomin, de la Orienatl Review, Qatar-ul, - doritor de a nu ramîne în urma – a cumparat pentru jihadisti, versiunea cea mai recenta a lui Air Missile Defense Complex Pechora-2D, firmei statale ucrainiene UkrOboronProm. Livrarea a fost în sarcina firmei cipriote Blessway Ltd [7].

Dupa Jermy Binnie si Neil Gibson, de la revista specializata în armament Jane's, US Navvy Military Sealift Command (comando-ul marinei de razboi al Statelor Unite însarcinat de transportul maritim), a deschis în 2015, doua licitatii pentru transportul de arme, care pleca din portul romînesc de la Constanta, catre portul iordan de la Aqaba. Contractul la obtinut Transatlantic Lines [8], si executia lui a început exact dupa ce Washington-ul a semnat încetarea focului, pe data de 12 februarie 2016, cu care Statele Unite a încalcat/violat angajamentul sau.

În conformitate cu Pierre Balanian, de la Asia News, acest dispozitiv sa mentinut în luna martie 2017, cu deschiderea liniei maritime regulate apartinînd companiei americane Liberty Global Logistics, între porturile Livorno (Italia), Aqaba (Iordania) si Yeda (Arabia Saudita) [9]. Geograful italian Manlio Dinucci semnaleaza ca aceasta linie maritima era destinata în principal trimiterii de blindate pentru jihadistii care operau în Siria si în Yemen [10].

Conform jurnalistilor turci Yoruk Isik si Alper Beler, ultimele apartinînd administratiei Obama s-au concretizat prin Orbital ATK, care a organizat prin intermediul lui Chemring si Danish H. Folmer & Co., o linie regulata între porturile de la Burgas (Bulgaria) si Yeda (Arabia Saudita). Si pentru prima data se vorbeste aici nu numai de armament fabricat de Vazovski Machine Building Factory (VMZ) (Bulgaria), însa de asemenea de Tatra Defense Industrial Ltd. (Cehia) [11].

Multe alte operatiuni de trimitere de armament jihadistilor au fost realizate în secret, asa cum demonstreaza, de exemplu, cazurile vaporului de marfuri Lutfallah II, capturat de marina libaneza în 27 aprilie 2012, si de vaporul togolez Trader, interceptat de Grecia pe data de 1 martie 2016.

Aceste operatiuni reprezinta în total, sute de tone de armament si munitii, poate inclusiv mii de tone, platite în principal de monarhiile absolutiste ale Golfului, asa zise fiind un sprijin pentru o «revolutie democratica». În realitate, aceste petro-dictaturi au intervenit numai pentru ca administratia Obama sa nu trebuiasca sa dea socoteala Congresului Statelor Unite (Operatiunea  Timber Sycamore), si sa vînda pisica ca fiind iepure, în fata parlamentarilor [12]. Acest trafic întreg a fost controlat în mod personal de generalul David Petraeus, în primul rînd de la postul lui de director al CIA, si mai tîrziu de la firma de inversiuni financiare KKR. Petraeus a folosit pentru asta ajutorul de înalti functionari, uneori sub presedentia lui Barak Obama, si dupa aceea, în mod masiv, sub actuala administratie Trump.
Rolul, pîna acum secret, al Azerbaigian-ului
Conform lui Sibel Edmonds, ex-functionara FBI-ului, si fundatoarea lui National Security Whistleblowers Coalition, din 1997 pîna în 2001, Azerbaigian-ul presedintelui Gaidar Aliev a gazduit în Baku, la cererea lui CIA, pe numarul 2 al lui al-Qaïda, Ayman al-Zawahiri. Cu toate ca el aparea în mod oficial ca fiind cautat de FBI, al-Zawahiri, care era pe vremea aceea seful nº 2 mai important al lui al-Qaïda, el calatorea în mod regulat în avioane ale OTAN-ului, prin Afganistan, Albania, Egipt si Turcia. De asemenea primea vizite frecvente ale printului saudit Bandar ben Sultan [13].

La relatiile sale de securitate cu Washington-ul si cu Riad, Azerbaigian-ul – tara de populatie în principal siita – adauga guvernul sunit de la Ankara, care îl sprijina în conflictul sau cu Armenia, asupra secesiunii de la Alto Karabaj.

Din cauza decesului lui Gaidar Aliev în Statele Unite, în 2003, fiul sau Ilham  preia puterea. Camera de Comert, Statele Unite-Azerbaigian, devine curtea Washington-ului, care îl înconjoara pe presedintele Aliev cu personaje ca Richard Armitage, James Baker III, Zbigniev Brzezinski, Dick Cheney, Henry Kissinger, Richard Perle, Brent Scowcroft si John Sununu.

Conform lui Dilyana Gaydandzieva, în 2005, ministrul Transporturilor, Ziya Mamadov, pune la dispozitia lui CIA, compania statala Silk Way Airlines, platita de Arabia Saudita si Emiratele Arabe Unite. Din partea sa, cel fara de scrupule – ministrul Afacerilor Externe Elmar Mamadyarov, trimite la diferite din ambasadele sale, instructii pentru ca sa prezinte cereri de aprobare pentru «zboruri diplomatice», care, în virtutea Conventiei de la Viena, nu pot fi supuse la nici un tip de control de securitate sau de vama. În mai putin de 3 ani, mai mult de 350 de zboruri vor dispune de acest privilegiu.

În virtutea tratatelor internationale, si la fel ca si zborurile civile, zborurile diplomatice nu pot transporta echipament militar, si cererile de recunoastere ca «zboruri diplomatice» includ relatii foarte complexe asupra încarcaturii pe care o transporta. Cu toate acestea, la cererea Departamentului de Stat al Statelor Unite, tari ca Afganistan, Germania, Arabia Saudita, Bulgaria, Congo, Emiratele Arabe Unite, Ungaria, Israel, Pakistan, Polonia, Romînia, Serbia, Slovakia, Cehia, Turcia si Regatul Unit, pur si simplu au facut caz omis de aceasta violare de drept international, asa cum anterior au ignorat zborurile secrete ale lui CIA, între închisorile lor secrete.

În mai putin de 3 ani, Silk Way Airlines, a transportat astfel armament în valoare de cel putin 1000 de milioane de dolari.

Legînd cablurile, jurnalista bulgara Dilyana Gaydandzieva a revelat un sistem extensiv care aprovizioneaza cu armament si munitii pe jihadisti, nu numai în Irak si în Siria, însa de asemenea în Afganistan, Pakistan si în Congo, totul platit mereu de Arabia Saudita si Emiratele Arabe Unite. Cîteva dintre armele oferite în Arabia Saudita, au fost re-trimise în Africa de Sud.

Armele oferite în Afganistan, au sosit la mîinile talibanilor, care actioneaza sub controlul Statelor Unite, tara care zice ca lupta împotriva lor. Armamentul oferit în Pakistan, era probabil destinat realizarii de atentate islamiste în India. Nu se stie cine sunt destinatarii finali ai armelor oferite în Congo, Garzii Republicane a presedintelui Sassou N'Guesso si în Africa de Sud, presedintelui Jacob Zuma.

Principalii comercianti erau firmele americane Chemring si Orbital ATK, deja mentionate, asa precum de asemenea americanele Culmen International si Purple Shovel.

În afara de armamentul de tip sovietic fabricat în Bulgaria, Azerbaigian-ul a cumparat, sub raspunderea ministrului sau al Industriei Apararii, Yavar Jamalov, diferite arme, în Serbia, Cehia si în alte tari, declarînd mereu ca el era destinatarul final al cumparaturilor. Referitor la echipamentul de inteligenta electronica, Israel a pus la dispozitia retelei, firma Elbit Systems, pentru ca sa apara ca destinatar final, o data ce Azerbaigian-ul nu este autorizat sa cumpere acest tip de echipament. Aceste exceptii demonstreaza ca programul Azerbaigian-ului, folosit de Statele Unite si Arabia Saudita, se gasea sub controlul total al Tel-Aviv-ului.

Statul evreu, care zice ca a observat o stricta neutralitate în tot timpul conflictului sirian, în realitate a bombardat în repetate ocazii Armata Araba Siriana. De fiecare data ca Tel-aviv a recunoscut realizarea acestui tip de actiuni, a facut-o afirmînd ca ar fi distrus armament destinat Hezbollah-ului libanez. Realitatea este ca toate aceste operatiuni, poate doar cu exceptia uneia singure, au fost realizate în coodonare cu jihadistii. Si în ziua de azi stim ca Tel-Aviv, supraveghea în afara de asta, ofertele de arme acestor jihadisti însasi, adica, cu toate ca Israel sa limitat sa-si foloseasca forta sa aeriana pentru a-i sprijini, în realitate jucau un rol central în razboiul împotriva Siriei.

Conform conventiilor internationale, falsificarea certificatelor de oferta finala si trimiterea de arme grupurilor mercenare, pentru ca sa darîme guvernele legitime sau sa distruga State recunoscute, sunt Crime Internationale.

Operatiunea Timber Sycamore, în diferitele sale fatete, este cea mai importanta afacere criminala de trafic de arme din Istorie. Din partile scoase la lumina, ea implica cel putin 17 State, si reprezinta mai multe zeci de mii de tone de arme, pentru mai multe miliarde de dolari.
[1] “350 diplomatic flights carry weapons for terrorists”, Dilyana Gaytandzhieva, Trud, July 2, 2017.
[2] “War Gains : Bulgarian Arms Add Fuel to Middle East Conflicts”, Maria Petkova, Balkan Investigative Reporting Network, December 21, 2015.
[4] “In Shift, Saudis Are Said to Arm Rebels in Syria” and “Airlift To Rebels In Syria Expands With C.I.A.’S Help”, C. J. Chivers & Eric Schmitt, The New York Times, February 26 and March 25, 2013.
[5] “Qatar and Ukraine come to deliver Pechora-2D to ISIS”, by Andrey Fomin, Oriental Review (Russia), Voltaire Network, 22 November 2015.
[6] “US arms shipment to Syrian rebels detailed”, Jeremy Binnie & Neil Gibson, Jane’s, April 7th, 2016.
[7] “Jordan strengthens military presence on border with Syria and Iraq”, Pierre Balanian, AsiaNews, April 11, 2017.
[8] « De Camp Darby, des armes US pour la guerre contre la Syrie et le Yémen », par Manlio Dinucci, Traduction Marie-Ange Patrizio, Il Manifesto(Italie), Réseau Voltaire, 18 avril 2017.
[10] “U.S. Relies Heavily on Saudi Money to Support Syrian Rebels”, Mark Mazzetti & Matt Apuzzojan, The New York Times, January 23, 2016.
[11Classified Woman. The Sibel Edmonds Story : A Memoir et The Lone Gladio, Sibel Edmonds.

Sursa: www.voltairenet.org/article197134.html
Articles sous licence creative commons
Vous pouvez reproduire librement les articles du Réseau Voltaire à condition de citer la source et de ne pas les modifier ni les utiliser à des fins commerciales (licence CC BY-NC-ND).

No comments:

Post a Comment

URGENT IMPORTANT -- FINANCIAL ASSISTANCE NEEDED FOR A YOUNG BOY 14 Y OLD WITH BRAIN CANCER

Dear Friends,

I have never asked any money/donations for myself in my blogs (400) but this is an exceptional emergency. Please help the best you can to assist Isabelle, our French Coordinator, to alleviate as much as possible her step son's health condition.You can donate through Kees De Graaff

Type your recurring amount here:


PayPal


The email address connected with Kees Paypal account is keesdegraaff@gmail.com

Many thanks from the heart to all of you.Manlio Dinucci


SUBTITLES -- EN, FR, IT, PT, TR

SI VOUS VOULEZ TRADUIRE LES RAPPORTS DE MANLIO DINUCCI D'ANGLAIS, FRANÇAIS OU ITALIEN DANS VOTRE LANGUE MATERNELLE, SVP VEUILLEZ DEMANDER À

IF YOU WANT TO TRANSLATE MANLIO DINUCCI'S REPORTS FROM ENGLISH, FRENCH OR ITALIAN,INTO YOUR NATIVE LANGUAGE KINDLY CONTACT

luisavasconcellos2012@gmail.com

PUTIN FRENCH2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.

BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROMANIAN, PORTUGUESE

PRESIDENT

Labels

21st Century Wire A Arte da Guerra A BRAMERTON A GUERRA NUCLEAR A. Orlov Abayomi Azikiwe ABIZAID ABOGADOS ABOGADOS PROGRESISTAS DE ESPAÑA Acción secreta activism Adam GArrie Africa Ajamu Baraka AL-ASSAD AL-HUSAINI Aleksandar PAVIC alex gorka Alex Lantier Alexander Azadgan ALEXANDER COCKBURN ALEXANDER DUGIN ALEXANDER KUZNETSOV Alexandra Bruce Alexandre Artamonov Alexandre Cazes ALEXIS Alfred McCoy Ambrose Evans-Pritchard an Greenhalgh Ana de Sousa Dias ANA SOUSA DIAS ANASTASOV Anatol Lieven Andre Vltchek ANDREI AKULOV Andrew Griffin Andrew Korybko Andrew P. Napolitano Andrey Afanasyev animals Ann Diener Ann Wright Anna Hunt ANNA KURBATOVA Anna Von Reitz Anne Speckhard Ph. D. Anne Speckhard PH. D ANONYMOUS PATRIOTS Anti-Media News Desk Antony C. Black ap APEC aRABIC ARAM MIRZAEI Argentina Ariel Noyola Rodríguez ARJUN WALIA Asaf Durakovic Asma Assad ASMOLOV ASSANGE AUTOPSY Avelino Rodrigues AVNERY BAKER balfour bankers BAOFU barcelona Barrett Brown Bashar al-Assad Basi americane Baxter Dmitry BECKER Before it's News BEGLEY BERGER BILL SARDI Binoy Kampmark BOGDANOV Brazilian BRENNAN BRIAN CLOUGHLEY Bruce Cagnon Bruce Gagnon BULGARIAN Bush family BUTLER By Jack Heart & Orage By Prof Michel Chossudovsky CABRAS cancer capitalismo Captagon Carey Wedler Carla Stea CAROL ADL CARTALUCCI CATALUNHA Catherine Austin Fitts CATHY O'BRIEN cats Chelsea Manning Choice and Truth Chossudovsky Chris Cole CHRIS HEDGES Christopher Black CIA Claire Bernish clinton Collective Evolution Comunidad Saker Latinoamérica COOK COREIA DO NORTE Corey Feldman cost of war counterpunch Covert Action Craig McKee CROATIAN CUNNINGHAM CURENT CONCERNS CURRENT CONCERNS CZECH DAMAS Damasco Daniel Lazare Daniel McCARTHY Daniele Ganser DANSK Darius Shahtahmasebi DARK JOURNALIST DARK JOURNALISTt DAVE WEBB DAVID HOROVITZ David Lemire David STERN David Swanson DAVIDSWANSON DEAN Dean Henderson Deena Stryker Deep State Defense Pact Denali Deutsch Devin Nunes DINNUCI DIPLOMACY Dmisa Malaroat DMITRIY SEDOV Dmitry Minin Domenico Losurdo Donald Trump doni DONINEWS Dr. Kevin Barrett DUFF DUGIN e-commerce Ed Dames EDITOR'S CHOICE EDWARD SNOWDEN El Periodico Eliason ELISABETE LUIS FIALHO Eliseo Bertolasi EMMONS endgahl ENGDAHL English Eric S. Margolis Eric Zuesse ESCOBAR EUROPE Eva Bartlett Evan at Fight for the Future Evgeny Baranov F. William Engdahl facebook Fake News Awards FALTA DE IMPARCIALIDADE FANG Farage farewell address Fattima Mahdi FBI FEDERICO PIERACCINI Felicity Arbuthnot FERRIS Field McConnell finance Finian Cunningham Finnian Cunningham Follhas FORBIDDEN KNOWLEDGE TV forbidden nowledge Foster Gamble four horsemen Fr. Andrew Phillips FRANCESCA CHAMBERS Francesco Colafemmina FREE AHED TAMINI FREE PAGES Freeman FRENCH FRISK FULFORD Fuller G20 G20 SUMMIT Galima Galiullina Galima Galiullina GALLAGHER Gareth Porter GARY NORTH General Flynn George Gallanis George Szamuely GERMAN GERMANOS GHOUTA Ghouta Oriental Gilad Atzmon Gilbert Doctorow Glen Greenwald Glenn Greenwald GLOBAL RESEARCH global warming GMO GMO's REVEALED GMOS google GORDON GORDON DUFF GOUTHA Graham E. Fuller Graham Vanbergen GRAZIA TANTA GREENHALGH GREENWALD Greg Hunter Gregory Copley GRETE MAUTNER GUERRA NUCLEAR GUEST CONTRIBUTORS GUNNAR GUTERRES HAARP HAGOPIAN Hakan Karakurt health Herbert McMaster HERMAN HERNÂNI CARVALHO hill HILLARY CLINTON hollywood http://www.independent.co.uk/ http://www.northcrane.com/ http://www.salem-news.com/ http://yournewswire.com/ HUDON HUDSON Ian Greenhalgh Ian Shilling ideeCondividi INAUGURATION INCÊNDIOS INDEPENDÊNCIA Inform Clear House Internet IODINE Isaac Davis Israel ITALIAN ITALIANO ITULAIN Ivan Blot Jacques Sapir JALIFE-RAHME JAMES James A. Lucas James Angleton James Comey JAMES CORBETT JAMES GEORGE JATRAS James ONeil JAMES PETRAS JAMES RISEN Jane Grey Jay Greenberg Jean Perier Jean Périer Jean-Claude Paye Jean-Luc Melenchon JEFF SESSIONS JEFFREY SMITH JEFFREY ST. CLAIR JEFFREY ST. CLAIR - ALEXANDER COCKBURN JEZEBEL JFK JILL STEIN Jim W. Dean Jimmy Carter Joachim Hagopian john McCain JOHN PILGER John Podesta John W. Whitehead JONAS E. ALEXIS Jonas E. Alexis. VETERANS TODAY Jonathan Marshall JONES Joseph Thomas jubilados JULIAN ASSANGE JULIAN ROSE Justin Raimondo KADI Kadir A. Mohmand Kadyrov kalee brown Karen Kwiatkowski Karine Bechet-Golovko KATEHON KATHEON Katherine Frisk Ken O’Keefe Kenneth P. VOGEL kerry KERRY BOLTON Kerry Cassidy Kerry Picket Kevin Barret. VT Kim Petersen KIMBERLEY KINZER KIRYANOV KOENIG Konstantin Asmolov KORYBKO KORZUN KREMLIN LIST Krum Velkov L'arte della guerra Larry Chin Laurent Gerra lavr LAVROV Le Monde LE PARISIEN Le Saker Francophone LENDMAN LESIN Lionel Shriver LOFGREN LVOV MACMILLAN macron Maidan Makia Freeman MANLIO Manlio Dinucci Manlio Dinucci - Manuel Ochsenreiter Mar del Plata Marco Cassiano MARCUS WEISGERBER MARGARET KIMBERLEY Margarita Simonyan MARIA ZAKHAROVA Mark Citadel Mark Taliano Markus Frohnmaier Martin Berger Martin Hurkes MARUSEK MARY BETH SULLIVAN Matt Agorist Matt Peppe MATTEO rRENZI MATTHEW COLE MATTHEW JAMISON MCLAUGHLIN MEGYN KELLY MÉLENCHON MELKULANGARA BHADRAKUMAR memo MERCOURIS MEU COMENTÁRIO MEYSSAN MICHAEL AVERKO Michael Brenner Michael Hudson MICHAEL JABARA CARLEY Michael S. Rozeff Michael T. Klare Michel Raimbaud Middle East MIG video mike harris Mike Whitney militarized budget MINA Mint Press News MintPressNews MIRANDA Misión Verdad MKULTRA Mohamed Mokhtar Qandiel MOHMAND Montenegro MOON OF ALABAMA moonofalabama MOST DAMAGING WIKILEAKS NÃO À GUERRA NÃO À NATO national archives NATIONAL SECURITY ARCHIVE National Security Strategy NATO NATO & NUKES NEO NEWS DESK Nicholas Nicholaides Nick Turse NIKANDROV nikki haley Nile Bowie NISSANI NO WAR NO NATO NORMAN SOLOMON NORTH KOREA NORWEGIAN NOVOROSSIA novorussia nuclear NUCLEAR WAR NUKES NYTIMES obama obamas Oliver Stone Olivier Renault ONU ORLOV OSCAR FORTIN OWoN Team PALESTINE Palestinians PANDORA TV PARRY Patrick Iber Patrick J. Buchanan Patrick Martin PAUL CRAIG ROBERTS Paul Fitzgerald Paul R. PILLAR Paul Street PAYE PCR Pedro Bustamante pedrógão grande PEPE ESCOBAR Peter Dale Scot Peter Dale Scott Peter Koenig PETER KORZUN PETRAS Ph.D Phil Butler PICCARD Pierre Farge PILGER PISKORSKI PODESTA POLISH Pope Francis PORTUGUESE PRAVDA prc Presidential Address to the Federal Assembly PRESTON JAMES Prof Michel Chossudovsky Prof Rodrigue Tremblay Project Veritas Público PUTIN Putin’s State of the Union PUTIN/TRUMP Putin/Trump meeting PYOTR ISKENDEROV Queen Elizabeth Rajan Menon Raphaël Meyssan rebecca gordon Redmayne-Titley RELAX remote viewing Rep. Ron Paul réseau Réseau International Réseau Voltaire Réseau Voltaire: Revue Défense Nationale Ricardo Vaz RICHARD DOLAN Richard Galustian Richard Labévière Richard Spencer Rick Sterling Rob Urie Robert Bridge Robert F. Kennedy Jr Robert J. Burrowes Robert J. O’Dowd Robert Maginnis Robert Mueller Robert O’Dowd ROBERT PARRY robert steele ROBERTS rof. Mohssen Massarrat ROLAND Roland San Juan blog ROMANIA PROTESTS ROMANIAN Ron Aledo RON PAUL Ron Paul Institute rothschild RT Rudolph Giuliani RUDY GIULIANI RUSSIA Russia feed RUSSIA TODAY russiafeed russiagate RUSSIAN Russian Insider Russie politics Russka RUSSOPHILE Ryan Dawson Ryan Gallagher Sahra Wagenknecht Salman Rafi Sheikh sana sanders SANTOS SILVA Sarah Abed SCAHILL SCOTT Scott Humor Sean Adl-Tabatabai SERGEY LAVROV sessions Seth Ferris SETH RICH SHAKDAM Sharon Tennison Shawn Hamilton SHEIKH sic sic notícias SIMON PARKES Smith & Wesson SNOWDEN SNYDER Sophie & Co Soros SOUTH FRONT South Korea SOUTHFRONT Space Daily Spain SPANISH speech GERMAN MP Speer-Williams Sputinik sPUTNICK SPUTNIK STACHNIO Stanislav Petrov State of the Nation STEPHEN KARGANOVIC Stephen Kinzer Stephen Lendman Steve Pieczenik STEVE PIECZENIK: Steve Robertson Steven MacMillan STONE STORM CLOUDS GATHERING StormCloudsGathering.com Strategic Culture STRATTON STRYKER submarino ARA San Juan Sunagawa Syria t T.J. COLES TAKEHON TALIANO TASS TED RALL TEREHOV the The American Insider The Anti-Media the coming storm The deeper state The Duran THE INTERCEPT THE SAKER the true activist THERAPEOFJUSTICE Thierry Meyssan Third Presidential Debate Tillerson tom dispatch TOM ELEY Tom Engelhardt Tom Feeley TOM JOAD TomDispatch TOMGRAM Tony Cartalucci trees True Activist TrueActivist.com trump TSUKANOVA TTIP TURKEY TYLER DURDEN Udo Ulfkotte Ukrainian Deserter Union of Concerned Scientists USA USA ELECTION USA ELECTIONS USA Hegemony USA USE OF CHEMICAL WEAPONS VALDAI Valentin Vasilescu Van AUKEN Vanessa Beeley VASILESCU Vault 7 Veteran Intelligence Professionals for Sanity VETERANS TODAY VETERNAS TODAY Victory Day video VIDEO. videos VIETNAM VETERANS Viktor Mikhin VITALY CHURKIN VITOR LIMA VÍTOR LIMA Vladimir Chizhov Vladimir Safronkov Vladimir Terehov VLTCHEK VT Waking Times WANTA war Washingtons blog WAYNE MADSEN WENDY WOLFSON – KEN LEVY WESTBERG Westmoreland wheel of misfortune WHITEHEAD Whitney Webb WIKILEAKS Wikispooks William Blum WOODS world beyond war world cup 2018 XI JIMPING Xi Jinping Yameen Khan Yanis Varoufakis YEMEN Youssef A. Khaddour ZAKHAROVA ZÉ GERALDO ZEROHEDGE ZUESSE