PREVIOUS FREE PAGES BLOG

PREVIOUS FREE PAGES BLOG
DIPLOMATIC FREE PAGES - click image

Saturday, April 15, 2017

ROMÎNA Un guvern de idioti de Paul Craig Roberts

ROMINA – UN GUVERN DE IDIOTI

15 Aprilie, 2017Un guvern de idioti
de Paul Craig Roberts

A devenit jenant sa fii un american. Tara noastra a avut 4 presedinti criminali de razboi în succesiune. Clinton, a lansat de doua ori atacuri militare împotriva Serbiei, comandînd ca OTAN-ul sa bombardeze ex-Jugoslavia de doua ori, atît în 1995, cît si în 1999, ceea ce îi da lui Bill doua crime de razboi. George W. Bush a invadat Afganistan-ul si Irak-ul, si a atacat provinciile din Pakistan si din Yemen, din aer. Asta face patru crime de razboi pentru Bush. Obama, a folosit OTAN-ul pentru a distruge Libia, si a trimis mercenari pentru a distruge Siria, comitînd doua crime de razboi. Trump, a atacat Siria cu fortele SUA, devenind un criminal de razboi la începutul regimului sau.

În masura în care ONU a participat în aceste crime de razboi împreuna cu vasalii europeni, canadieni si australieni ai Washington-ului, cu totii sunt vinovati de crime de razboi. Poate ca chiar Natiunile Unite ar trebui sa fie aranjate în fata Tribunalului de Crime de Razboi, împreuna cu UE, SUA, Australia si Canada.

Un record bun. Civilizatia occidentala, daca este civilizatie, este cea mai mare facatoare de crime de razboi în istoria omeneasca.

Si exista alte crime – Somalia, loviturile lui Obama împotriva lui Honduras si Ucraina, si tentativele în curs ale Washington-ului, pentru a rasturna guvernele din Venezuela, Ecuator si Bolivia. Washington-ul vrea sa rastoarne Ecuator-ul, pentru a pune mîna si a tortura pe Julian Assange, liderul democrat al lumii.

Aceste crime de razboi comise de 4 presedinti nord-americani, au cauzat milioane de morti si raniti civili, si au evacuat milioane de oameni, care în prezent sosesc ca refugiati în Europa, Regatul Unit, Canada si Australia, purtînd problemele lor cu ei, unele dintre care – sunt probleme pentru europeni, ca violari de ganguri.

Care este motivul acestei întregi mortalitati, distrugere si inundare a Occident-ului cu refugiati cu o violenta cruda? Noi nu stim. Ne spun minciuni: ''armele de distrugere în masã'' ale lui Saddam Hussein, pe care guvernul SUA le cunostea ca un fapt absolut, nu existau. ''Folosirea armelor chimice de Assad'', o minciuna clara si flagranta. ''Armele nucleare iraniene'', o alta minciuna flagranta. Minciunile despre Kaddafi în Libia, sunt asa de absurde ca este inutil sa le repeti.

Care au fost minciunile folosite pentru a justifica bombardamentele tribale în Pakistan, pentru a bombarda un nou guvern în Yemen? Nici un american stie, sau se intereseaza. De ce violenta SUA împotriva Somaliei? Din nou, nici un american stie sau se intereseaza. Sau prostii au vazut un film.
Violenta pentru cauzã proprie. Asta este ceea ce Statele Unite au devenit.

În adevar, violenta este ceea ce este America. Nu mai exista nimic altceva acolo. Violenta este inima Americii.

Considerati nu doar bombardamentele si distrugerea de tari, însa de asemennea violenta interminabila a politiei gratuite si nerusinate împotriva cetatenilor nord-americani. Daca cineva trebuie sa fie dezarmat, este politia SUA. Politia comite mai multa ''violenta armata'', decît oricare alta persoana, si în opozitie cu gang-urile de traficanti care lupta unele împotriva altora pentru teritoriu, violenta politiala nu are un alt motiv decît placerea de a comite violenta împotriva altor fiinte omenesti.

Politia americanã a tras pîna si în copii americani în vîrsta de 12 ani, înainte de a pune vreo întrebare, în special daca ei sunt negri.

Violenta, este America. America, este violenta. Liberalii idioti învinovatesc pe proprietarii de arme, însa este întotdeauna guvernul cel care este izvorul violentei. Acesta este motivul pentru care Fundatorii nostrii ne-au dat cel de-al Doile-a Amendament. Nu sunt proprietarii de arme cei care au distrus în întregime sau în parte, 8 tãri. Este guvernul SUA care comite violenta.

Dorinta de violenta a Statelor Unite, aduce idiotii de la Washington împotriva oamenilor  care pot comite violenta: rusii si chinezii, Iran-ul si Coreea de Nord.
  
Începînd cu idiot-ul de Clinton, fiecare guvern al SUA a rupt sau si-a retras acordurile cu Rusia, acorduri care au fost facute cu scopul de a reduce tensiunile si riscul de razboi termo-nuclear. Washington-ul, initial si-a acoperit pasii sai agresivi în directia Rusiei cu minciuni, asa cum locurile de rachete ABM la frontiera Rusiei care se gasesc acolo pentru a apara Europa de (inexistent-ul) ICBM-ul nuclear iranian.

Regimul lui Obama înca spune minciuni, în escalada de acuzatii false împotriva Rusiei si a presedintelui Rusiei, cu scopul de construi tensiuni între potentele nucleare, antiteza politicii lui Ronald Reagan. Totusi, liberalii idioti îl iubesc pe Obama, si îl urasc pe Reagan. 

Dta stiai ca Rusia este asa de puternica, si a NSA si a CIA este asa de slaba si neputincioasa, ca Rusia poate determina rezultat-ul alegerilor SUA? Dta, ar trebui sa stii acest lucru, pentru ca asta este tot ceea ce ai auzit de la Partidul Democratic, de la CIA, de la FBI, de la mass-media ale vulpoiului american, si a idiotilor care asculta CNN, MSNBC, NPR, sau citesc New York Times si Washington Post.

Cu siguranta ca dta ai auzit cel putin de o mie de ori ca Rusia a invadat Ucraina; cu toate acestea marioneta Washington-ului sta înca în Kiev. Nu este nevoie sa ai un QI deasupra lui 90 pentru ca sa întelegi ca daca Rusia a invadat Ucraina, Ucraina nu mai era acolo.

Dta stiai ca presedintele Rusiei, ca cercetarile mondiale arata ca este liderul cel mai respectat din lume, si, de acord cu Hillary Clinton este ''noul Hitler''?

Dta stiai ca liderul cel mai respectat din lume, Vladimir Putin, este seful mafiei, un bandit, o tarantulã în centrul unei retele de spionaj, de acord cu spusele membrilor guvenului SUA, care sunt asa de tîmpiti ca nici macar sunt capabili sa-si soletreze Propriile lor nume?

Dta stiai ca Putin, care s-a abtinut sa raspunda agresiv provocarilor nord-americane, nu de fricã, însa din cauza respectului pentru viata omeneasca, se spune ca este hotarît sa reconstruiasca Imperiul Sovietic? Cu toate acestea, atunci cînd Putin a trimis o forta rusa împotriva SUA, si Israelul a antrenat si furnizat armata georgiana pe care Washington-ul a trimis-o sa atace Ossetia de Sud, armata rusa a cucerit Georgia în 5 ore; Însa, sa retras dupa ce le-a aratat demonilor lectia. Daca Putin voia sa reconstruiasca Imperiul Rus, de ce nu a pastrat Georgia, o provincie rusa timp de 300 de ani, înainte de dizolvarea Washington-ului de Imperiul Rus, atunci cînd Uniunea Sovietica a intrat în colaps? Washington-ul era impotent sa faca orice daca Putin ar fi declarat ca Georgia ar fi din nou o parte din Rusia.

Si acum avem jenantul director al CIA al lui Trump, Mike Pompeo, probabil persoana cea mai tîmpita a Americii. Aici avem un idiot apartinînd clasei celei mai scazute. Eu nu sunt sigur ca exista vreun QI acolo, în totul. Probabil, citesti, zero.
Acest idiot, daca el se califica pentru acest nivel, ceea ce ma îndoiesc, la acuzat pe Julian Assange, primul jurnalist al lumii, persoana care mai mult decît oricine reprezinta Întîi-ul Amendament al Constitutiei SUA, de a fi un demon, care se aliniaza cu dictatorii si pune în pericol Securitatea hegemoniei americane, cu ajutorul Rusiei. Totul deoarece Wikileaks publica material de la surse oficiale, dezvaluind comportamentul criminal al guvernului SUA. Wikileaks, nu fura documente. Documentele sunt scurse catre Wikileaks de catre whistleblowers care nu pot tolera imoralitatea si minciunile guvernului SUA.

Cine spune adevarul, este prin definitie, împotriva Statelor Unite. Si idiotul Pompeo, pretinde sa-i prinda.

Cînd am citit prima data acuzatia lui Pompeo împotriva lui Assange, am crezut ca trebuia sa fie o glumã. Directorul CIA vrea sa anuleze Primul Amendament. Însa idiotul Pompeo cu adevarat a spus acest lucru. Https://www.rt.com/usa/384667-cia-assange-wikileaks-critisize/

Ce trebuie sa facem, ce trebuie lumea sa faca, atunci cînd avem idioti complecti ca Directorul Agentiei Centrale de Inteligenta, ca Presedintele SUA, ca Asesorul de Securitate Nationala, ca Secretarul de Aparare, ca Secretarul de Stat, ca Ambasadorul SUA pentru ONU, ca editorii lui New York Times, Washington Post, CNN, NPR, MSNBC? Cum poate exista vreo inteligenta, atunci cînd sunt, numai idiotii la putere?

Tîmpit, este asa de tîmpit. Guvernul chinez a spus ca idiotii americani ar putea ataca Coreea de Nord în orice moment. O mare flota a SUA, se îndreapta catre Coreea de Nord. Coreea de Nord, aparent acum are arme nucleare. O arma nucleara nord-coreeana poate distruge flota americana în întregime. De ce Washimgton-ul invita la acest rezultat? Singurul raspuns este tîmpenia idioata.

Coreea de Nord nu incomodeaza pe nimeni. De ce Washington-ul alege Coreea de Nord? Washington-ul vrea razboiul cu China? În care caz, Washington-ul saruta Coasta de Vest a SUA? De ce Coasta de Vest sprijina politicile care implica disparitia Coastei de Vest a SUA? Oare idiotii Coastei de Vest cred ca SUA poate începe un razboi cu China sau cu Coreea de Nord, fara nici o consecinta pentru Coasta de Vest? Pîna si americanii sunt în întregime tîmpiti?

China sau Rusia pot individual termina cu SUA. Împreuna, ele pot sa faca de nelocuit solul nord-american, pîna la sfîrsitul timpurilor. De ce idiotii de la Washington provoaca puternicele puteri nucleare? Oare idiotii de la Washington cred ca Rusia si China se vor supune amenintarilor?

Raspunsul este: Washington este o colectie de idioti, oameni tîmpiti sub semnificatia de tîmpiti. Oameni asa de îndepartati de realitate ca-si imagineaza ca aroganta lor îi înalta deasupra realitatii.

Atunci cînd primul Satan 2 va sosi la Washington, cea mai mare colectie de idioti ai lumii va înceta sa mai existe.

Lumea va respira un mare suspir de usurare.

Poate sa vina! Veniti idiotilor, eliminati-va! Restul dintre noi, nu poate astepta.

Tradus: The Light JournalistNo comments:

Post a Comment

PUTIN FRENCH2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.

BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROMANIAN, PORTUGUESE

PRESIDENT

Labels

A BRAMERTON A. Orlov Abayomi Azikiwe ABIZAID ABOGADOS ABOGADOS PROGRESISTAS DE ESPAÑA Acción secreta activism Ajamu Baraka AL-ASSAD AL-HUSAINI Aleksandar PAVIC alex gorka Alex Lantier Alexander Azadgan ALEXANDER DUGIN ALEXANDER KUZNETSOV Alexandra Bruce Alexandre Artamonov ALEXIS Ambrose Evans-Pritchard an Greenhalgh Ana de Sousa Dias ANA SOUSA DIAS ANASTASOV Anatol Lieven Andre Vltchek ANDREI AKULOV Andrew Griffin Andrew Korybko Andrew P. Napolitano Andrey Afanasyev animals Ann Diener Ann Wright Anne Speckhard Ph. D. Anne Speckhard PH. D aRABIC ARAM MIRZAEI Ariel Noyola Rodríguez Asaf Durakovic Asma Assad ASMOLOV ASSANGE Avelino Rodrigues AVNERY BAKER bankers BAOFU Bashar al-Assad Baxter Dmitry BECKER Before it's News BEGLEY BERGER BILL SARDI Binoy Kampmark BOGDANOV Brazilian BRENNAN BRIAN CLOUGHLEY BULGARIAN BUTLER CABRAS Carey Wedler CAROL ADL CARTALUCCI CATHY O'BRIEN cats Chelsea Manning Choice and Truth Chossudovsky Chris Cole CHRIS HEDGES Christopher Black CIA Claire Bernish clinton Collective Evolution Comunidad Saker Latinoamérica COOK Covert Action Craig McKee CUNNINGHAM Daniel Lazare Daniel McCARTHY Daniele Ganser DANSK Darius Shahtahmasebi DARK JOURNALIST DARK JOURNALISTt DAVID HOROVITZ David Lemire David STERN David Swanson DEAN Deena Stryker Deutsch DINNUCI DIPLOMACY Dmisa Malaroat DMITRIY SEDOV Dmitry Minin Domenico Losurdo Donald Trump doni DONINEWS Dr. Kevin Barrett DUFF DUGIN EDITOR'S CHOICE EDWARD SNOWDEN Eliason Eliseo Bertolasi EMMONS endgahl ENGDAHL Eric S. Margolis Eric Zuesse ESCOBAR EUROPE Evan at Fight for the Future F. William Engdahl FANG Farage farewell address FEDERICO PIERACCINI FERRIS Finian Cunningham FORBIDDEN KNOWLEDGE TV forbidden nowledge Foster Gamble four horsemen Fr. Andrew Phillips FRANCESCA CHAMBERS Francesco Colafemmina Freeman FRENCH FRISK FULFORD Fuller G20 SUMMIT GALLAGHER Gareth Porter GARY NORTH General Flynn George Gallanis GERMAN GERMANOS Gilad Atzmon Gilbert Doctorow Glenn Greenwald GLOBAL RESEARCH GORDON GORDON DUFF Graham E. Fuller GREENHALGH GREENWALD Greg Hunter Gregory Copley GRETE MAUTNER GUEST CONTRIBUTORS GUNNAR GUTERRES HAGOPIAN Hakan Karakurt Herbert McMaster HERMAN hill HILLARY CLINTON http://www.independent.co.uk/ http://www.northcrane.com/ http://www.salem-news.com/ http://yournewswire.com/ HUDON HUDSON ideeCondividi INAUGURATION Inform Clear House Internet IODINE ITULAIN Ivan Blot JALIFE-RAHME JAMES James Comey JAMES CORBETT JAMES GEORGE JATRAS James ONeil JAMES PETRAS Jane Grey Jay Greenberg Jean Perier Jean Périer Jean-Claude Paye JEFFREY SMITH JEZEBEL JILL STEIN Jim W. Dean Joachim Hagopian john McCain JOHN PILGER John Podesta John W. Whitehead JONAS E. ALEXIS Jonathan Marshall JONES Joseph Thomas JULIAN ASSANGE KADI Kadir A. Mohmand Kadyrov kalee brown Karen Kwiatkowski Karine Bechet-Golovko KATEHON KATHEON Katherine Frisk Ken O’Keefe Kenneth P. VOGEL KERRY BOLTON Kerry Cassidy Kerry Picket Kevin Barret. VT Kim Petersen KIMBERLEY KINZER KIRYANOV KOENIG Konstantin Asmolov KORYBKO KORZUN Krum Velkov Larry Chin Laurent Gerra lavr LAVROV Le Saker Francophone LENDMAN Lionel Shriver LOFGREN LVOV MACMILLAN Makia Freeman Manlio Dinucci Manlio Dinucci - Manuel Ochsenreiter Marco Cassiano MARCUS WEISGERBER MARGARET KIMBERLEY MARIA ZAKHAROVA Mark Citadel Mark Taliano Markus Frohnmaier Martin Berger MARUSEK Matt Peppe MATTEO rRENZI MATTHEW COLE MATTHEW JAMISON MCLAUGHLIN MÉLENCHON MELKULANGARA BHADRAKUMAR MERCOURIS MEYSSAN MICHAEL AVERKO Michael Brenner Michael Hudson MICHAEL JABARA CARLEY Michael S. Rozeff Michael T. Klare Middle East MIG video Mike Whitney MINA Mint Press News MintPressNews MIRANDA Misión Verdad MKULTRA Mohamed Mokhtar Qandiel MOHMAND Montenegro MOON OF ALABAMA moonofalabama MOST DAMAGING WIKILEAKS NATO NEO NEWS DESK Nicholas Nicholaides Nick Turse NIKANDROV Nile Bowie NISSANI NOVOROSSIA novorussia obama obamas Olivier Renault ONU ORLOV OSCAR FORTIN PALESTINE PARRY Patrick J. Buchanan Patrick Martin PAUL CRAIG ROBERTS Paul Fitzgerald Paul R. PILLAR Paul Street PAYE PCR Pedro Bustamante PEPE ESCOBAR Peter Dale Scot Peter Dale Scott Peter Koenig PETER KORZUN PETRAS Ph.D Phil Butler PICCARD Pierre Farge PILGER PISKORSKI PODESTA Pope Francis PORTUGUESE PRAVDA prc PRESTON JAMES Prof Michel Chossudovsky Prof Rodrigue Tremblay Project Veritas PUTIN PYOTR ISKENDEROV Queen Elizabeth Rajan Menon Raphaël Meyssan rebecca gordon Redmayne-Titley RELAX réseau Réseau International Réseau Voltaire Réseau Voltaire: Revue Défense Nationale Ricardo Vaz RICHARD DOLAN Richard Galustian Richard Labévière Richard Spencer Rick Sterling Rob Urie Robert Bridge Robert J. Burrowes Robert J. O’Dowd Robert O’Dowd ROBERT PARRY robert steele ROBERTS rof. Mohssen Massarrat ROLAND Roland San Juan blog ROMANIA PROTESTS ROMANIAN Ron Aledo RON PAUL RT Rudolph Giuliani RUDY GIULIANI RUSSIA TODAY RUSSIAN Russian Insider Russie politics Russka RUSSOPHILE Ryan Dawson Ryan Gallagher Salman Rafi Sheikh sana sanders SANTOS SILVA SCAHILL SCOTT Scott Humor Sean Adl-Tabatabai SERGEY LAVROV Seth Ferris SHAKDAM Shawn Hamilton SHEIKH SIMON PARKES Smith & Wesson SNOWDEN SNYDER Sophie & Co Soros SOUTH FRONT SOUTHFRONT SPANISH speech GERMAN MP Speer-Williams Sputinik sPUTNICK SPUTNIK STACHNIO State of the Nation Stephen Kinzer Stephen Lendman Steve Pieczenik STEVE PIECZENIK: STONE STORM CLOUDS GATHERING StormCloudsGathering.com Strategic Culture STRATTON STRYKER Sunagawa Syria TAKEHON TALIANO TASS TEREHOV The Anti-Media THE INTERCEPT THE SAKER the true activist THERAPEOFJUSTICE Thierry Meyssan Third Presidential Debate Tillerson tom dispatch TOM ELEY Tom Engelhardt Tom Feeley TOM JOAD TomDispatch TOMGRAM Tony Cartalucci True Activist TrueActivist.com trump TSUKANOVA TTIP TURKEY TYLER DURDEN Udo Ulfkotte Ukrainian Deserter USA ELECTION USA ELECTIONS Valentin Vasilescu Van AUKEN Vanessa Beeley VASILESCU Vault 7 Veteran Intelligence Professionals for Sanity VETERANS TODAY VETERNAS TODAY video videos VIETNAM VETERANS Viktor Mikhin VITALY CHURKIN Vladimir Chizhov Vladimir Safronkov VLTCHEK VT Waking Times WANTA Washingtons blog WAYNE MADSEN WESTBERG Westmoreland WHITEHEAD Whitney Webb WIKILEAKS Wikispooks William Blum WOODS world cup 2018 Xi Jinping YEMEN Youssef A. Khaddour ZAKHAROVA ZÉ GERALDO ZEROHEDGE ZUESSE